Hálaadás van, ilyenkor általában tízezrével ragadnak a reptereken az amerikaiak

külföld
2013 november 28., 06:32

és idén sincs ez másként. Az ünnep előestéjén már kétszáz járatot töröltek, ötezer pedig késésekkel indult el az ilyenkor már szokásos hóviharok és ítéletidő miatt. Az Egyesült Államok délkeleti partvidékén végigvonuló, most már a keleti partot fenyegető téli viharnak eddig már 11 halottja van.

Hálaadáskor tényleg ezrével szoktak reptereken rekedni az emberek - idén a becslések szerint legalább 3,17 millió amerikai ül repülőre az ünnep előtt-alatt, és 43,4 millió amerikai autózik legalább nyolcvan kilométert. Rajtuk a Daily Beast kíván segíteni. Brandy Zadrozny gyűjtötte össze a legjobb reptéri éttermeket, ahol akár egy hálaadási pulykát is meg lehet kockáztatni. Jó lista, most látom csak, hogy a washingtoni Reagan InterNationalen például van Five Guys, ami egy igen jó burgeres!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.