Iszonyatosan kiszúrt a Vaterával a száj formájú kanapét áruló ember

internetek
2013 november 29., 13:41

Van a Vatera legújabb reklámja, amiben eléggé kiszúrtak egy gyakornokkal. Az a feladata, hogy minél hülyébb tárgyakat keressen meg a Vaterán. Ennek azt kéne megmutatnia, hogy mennyire sok dolgot lehet az oldalon megvenni, de a gyakornok egyedül nem tudja megoldani a feladatát és a vaterázók segítségét kéri.

Most például egy száj formájú kanapét kell megkeresnie. A cég fel is rakta a kanapét, egymillió forintba kerül, itt lehet megtalálni. De valaki véletlenül egy másik tyúkot is belefőzött a levesbe.

vatera2

Mert van egy, a Vatera reklámjától teljesen független, de ugyanúgy eladó száj formájú kanapé is az oldalon. Mondjuk nem piros, hanem lila, de a színt a reklámban nem kötötték ki. Ez csak ötezer forintba kerül, de egy száj formájú kanapéhoz képest kicsit talán túl sokan érdeklődnek utána.

száj formájú

Eddig majdnem 1500-an nézték meg, van 103 megfigyelője és rengeteg kommentje. Az eladót talán egy kicsit zavarja is, mennyien jelentkeznek, hogy megtalálták a hirdetését. Mondjuk az igaz, hogy az egész ügy csak hitelesebbé teszi a reklámot, mert úgy néz ki, akármekkora baromságot találnak ki, biztos lesz valaki, aki árulja. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.