Kábót találtak a kazánházban

bűnügy
2013 november 29., 10:22
comments 7

Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság mesél:

11.29.-2

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószer-kereskedelem vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. Krisztián 28 éves pásztói lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóság munkatársai 2013. november 28-án 20 óra körüli időben Pásztó belterületén ellenőriztek egy gépjárművet és annak vezetőjét. A járművet vezető K. Krisztián a helyszínen zavartan viselkedett, majd elismerte, hogy korábban kábítószert fogyasztott. A 28 éves férfi lakásán a nyomozók házkutatást tartottak, ennek során a garázsban és a kazánházban közel negyven darab, önzáró műanyag tasakban tárolt, kábítószer gyanús növényi törmeléket találtak és foglaltak le. A nyomozás adatai alapján megállapítást nyert, hogy a férfi a lefoglalt anyagot pár napja vásárolta, fogyasztás és értékesítés céljából.

A rendőrök K. Krisztiánt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és kihallgatták. A gyanúsított ellen a továbbiakban a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya - szakértők bevonásával - folytatja az eljárást.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.