Hazahozták a debreceni egyetemista feltételezett gyilkosát

Tbg
bűnügy
2013 december 01., 10:00

A 34 éves kazincbarcikai férfi a gyanú szerint 2004-ben annyira megvert egy 19 éves fiút a Régi Vigadó nevű szórakozóhely melletti parkolóban, hogy az belehalt sérüléseibe. A kazincbarcikai gyanúsított ellen nemzetközi körözést adtak ki, de csak most sikerült elkapni.

T. Tamás Jánost 28-án hozták haza, a rendőrség erről közölt most videót. A debreceni járásbíróság 30-án, szombaton rendelte el előzetes letartóztatását, a rendőrség még nyomoz. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.