Miért ott áll Molnár Csaba?

POLITIKA
2013 december 01., 17:01
comments 2

A Demokratikus Koalíció egy 16 pontból álló programot hirdetett. Gyurcsány szerint a programot februárban véglegesítik, és további 70-80 ponttal kiegészítik.

A párt legfontosabb törekvései Gyurcsány szerint:

  • az euró 2020-as bevezetése
  • a vatikáni szerződés felmondása
  • egy szolidaritási bank megalapítását
  • a tb-járulékok sávossá tétele
  • a családi adókedvezmények családi pótlékká alakítása

Gyurcsány beszélt arról, hogy csak azoknak lenne választójoguk, akiknek állandó magyarországi lakhelyük van.

A rendezvényen bemutatták a DK 18 budapesti egyéni jelöltjét is, de hogy a csoportképen Molnár Csaba miért szerepel ott oldalt, ha már nem Gyurcsány jobbján áll, az furcsa.

photo_camera A jelöltek (az első és második sorban, b-j): Hazai Iván András, Niedermüller Péter, Hajdu László, Simon György, Borka-Szász Tamás, Oláh Zsigmond, Bács Márton, Gréczy Zsolt, Gy. Németh Erzsébet, Gyurcsány Ferenc, Vadai Ágnes, Kerék-Bárczy Szabolcs, Bauer Tamás, Szabó Zoltán, Sebők László, Arató Gergő (takarásban), Élő Norbert, Ferencz István és Nemes László (Fotó: Szigetváry Zsolt / MTI)

A Fidesz hamar elkezdett pampogni, mint írták: a magyarok nem kérnek többet a Gyurcsány-Bajnai-korszakból és ugyanazokból, akik egyszer már tönkretették az országot, a bukott baloldal ma is elvenné a családi adókedvezményt, eltörölné a rezsicsökkentést és adóemelést akar, erről szól a DK programja is. A Fidesz szerint Magyarország mára a saját lábára állt, biztatóan nő a gazdaság, a foglalkoztatás, a családok terhei csökkennek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.