Molesztált gyerekeket véd a motoros banda

Molesztált gyerekeket vesz fel tagjai közé egy motoros banda az Egyesült Államokban: a Bikers Against Child Abuse International (BACA, Motorosok a Gyerekmolesztálás ellen) nevű szervezet legutóbb egy 8 éves kislányt vett fel tagjai közé, akit egy családtag molesztált.

A kislány azóta fél a sötétben, akkor is, ha a családtag nincs a közelében. A férfit ugyanis még nem tartóztatták le, folyik ellene az eljárást.

A BACAI-tól a lány egy, a banda jelvényével ellátott farmerdzsekit kapott és ígéretet, hogy, ha kell, őrt állnak a háza előtt. Ahogy az a motorosoknál szokás bandanevet is kapott kislány, Rythm-nek nevezték el (Ritmus).

Ahhoz, hogy valaki a banda tagja lehessen, át kell esni egy ellenőrzésen, bár, mint a 9gag fogalmaz, mivel nem kiscserkészekről van szó, a bűntetlen előélet nem feltétel. Nem vesznek fel viszont olyanokat, akiket szexuális zaklatásért vagy családon belüli erőszakos cselekményért ítéltek el.

A gyerekeket mindig párban őrzik, és szülői vagy felügyelői engedélyt kérnek. A tagok, akik között nők is vannak, heti 5-20 órát töltenek az önkénteskedéssel ellenszolgáltatás nélkül. (9gag)

 

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.