Férfival él a britek olimpiai hős műugrója, Tom Daley

életmód
2013 december 02., 10:48

 

photo_camera Al Bello/Getty Images

"Tavasszal nagyot változott az életem, amikor találkoztam valakivel, aki olyan boldoggá tesz, akivel olyan biztonságban érzem magam, hogy minden csodálatos. Ez a valaki egy srác."

Ezekkel a szavakkal hozta nyilvánosságra a 19 éves Tom Daley, a britek egyik olimpiai hőse, hogy nem heteroszexuális. Daley bronzérmet nyert a londoni olimpián a tízméteres toronyugrásban - a versenyszámot jellemzően a kínaiak uralják.

Daley azt mondja a videón, hogy "egy kicsit meglepték" a történtek. "A fejemben mindig is ott motoszkált, hogy valami ilyen történhet. De idén tavaszig nem történt meg. Akkor viszont minden jónak tűnt, én meg azt gondoltam, hogy oké. És az egész világom megvátozott akkor és ott."

Azt is mondja, hogy még mindig tetszenek neki a lányok, "de most egy pasival járok és nem lehetnék boldogabb".

Daley-t nemrég a világ legszexibb férfijává választotta egy magazin. (Via BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.