A nap lúzere: Károly, a sikertelen gombász

bűnügy
2013 december 03., 05:57
comments 4

A. Károly 40 éves férfi szeptember 18-án gombászni indul a Lábatlan melletti erdőbe. Ment, ment mendegélt, de gomba csak nem akadt egy szem se. Ment, ment mendegélt, hát még mindig nincs egy fránya gomba sehol e vidéken. Se a fa alatt, se rajta, se mögötte. Károly erre dúlt-fúlt mérgében, hogy kárba ment a napja, fényes haját megrázva hazafelé vette az irányt. Bandukolt pokoli mérgében haza, és egyszer csak mit lát meg egy ház kerítésén? Hát nem éppen gombát! Két rideg térfigyelő kamera nézett Károllyal szembe. A sikertelen gombász még dühösebb lett: "Őt aztán ne figyelje mög a Senki!" Térült-fordult letépte gonoszan mindkettőt. Csak hát Károlyt elvakította vörös mérge és nem vette észre a harmadikat! A legkisebb harmadik mindent felvett, a mérges gombászt lefülelte.

A. Károly rongálás miatt gyanusított, vádemelés várható. (kemma)

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.