Rogán Antal délelőtt kiakadt Rezesova házi őrizetén -> délután már vitték is a börtönbe

bűnügy
2013 december 03., 17:30

Ilyen kicsi a világ. A bíróság döntését meg egészen biztosan nem befolyásolta a Fidesz frakcióvezetőjének délelőtti videója.

Az történt ugye, hogy a szlovák milliárdosnőt, miután első fokon (nem jogerősen) hat évre ítélték, a másodfokú eljárás végig házi őrizetbe helyezték. Konkrétan egy elég menő lakóparkban várta, hogy mi lesz az ítélet.

Rezesova ittasan száguldozva okozott autóbalesetet még tavaly augusztusban, amiben négy ember meghalt.

Az ítélet sokaknál kiverte a biztosítékot.

Rogán Antal fideszes frakcióvezető is közöttük volt, éppen ma délelőtt jelentkezett kis videofelvétellel az említett lakópark elől. Arról beszélt, hogy a bíróság döntése nem volt rendben, és ha kell a Fidesz törvényt módosít, hogy ilyen ne fordulhasson elő újra.

Ettől tényleg nyilván teljesen függetlenül a Budapest Környéki Törvényszék úgy döntött, hogy mégis inkább börtönben a helye Rezesovának, nem pedig lakóparkban. Elrendelték az előzetes letartóztatást, és még délután be is vitték a nőt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.