Széles Gábor magánvéleménye: Kikapcsolható a gravitáció

meghökkentő tudomány
2013 december 03., 10:02
comments 1

A békemenetelő, ufóhívő milliárdos, az Echo Tv és a Magyar Hírlap tulajdonosa a Hír24-nek adott interjút.

photo_camera Széles Gábor milliárdos, a Magyar Hírlap tulajdonosa, a Békemenet szervezője, Budapesten, a Békemenet tüntetésén. MTI Fotó: Kallos Bea

A hosszú beszélgetésből az alábbiak derülnek ki:

  • Széles Gábor nem szeret interjút adni.
  • Az energiacella kicsit csúszik, mert a nemzetközi kooperációban készülő berendezés fejlesztése lassabban megy, mint Széles gondolta. Széles a gyártásban vállal szerepet, a fejlesztést két külföldi társuk finanszírozza. Az energiacella nem az őrület kategóriájába tartozik, hanem egy konkrét, naprendszeren belüli fizikai tényen alapul.
  • Széles szerint ha a kozmoszban található energiát sikerül megcsapolni, még távoli galaxisokba is lesz esélye eljutni az emberiségnek.

„A magánvéleményem egyébként az, hogy kikapcsolható a gravitáció.”

„Energiacella nélkül is meglesz az a kétharmad. Persze az életszínvonal emelkedése nyilván javítja a kormány amúgy is pozitív imidzsét.”

  • Az új energiát is adóztatná.
  • A rendszerváltás után nem MDF 01, hanem MDF 045 volt a rendszáma, mert 1945-ben született.
  • Széles nem csalódott, hogy nem ő lett a gazdasági miniszter, mert „Orbán Viktor szíve joga összeállítani a saját kormányát”.
  • 2009 elején súlyos vírusfertőzést kapott, ami megtámadta az egyensúlyozó idegét. Befeküdt a debreceni idegklinikára, ahol hónapokon keresztül szédelegve járt, és csak egy év után merte megkerülni a Műszertechnika háztömbjét, de ebbe a pár száz méterbe is teljesen leizzadt. A betegség pszichésen is megviselte, pánikrohamokat is kapott, amit módszeresen leküzdött.
  • Abszolút istenhívőnek nevelték, de azt is el tudja képzelni, hogy léteznek földönkívüliek.
  • Egyszer kihagyta a Békemenetet, mert külföldön volt. A Békemenetet vagy Bencsik András, vagy Csizmadia László találta ki.

„A médiáimon keresztül legalább háromszázezer embert tudok megmozdítani, ekkora a táborom.”

  • Hosszú fideszes kormányzásra számíthatunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.