Bibliatolvajt fogtak

bűnügy
2013 december 04., 08:59

A 21 éves P. Gyula még ősszel 8 sírról lopott mécsestartót, vázát és kisebb szobrokat a mindszenti temetőben. A rendőrök most őrizetbe vették, és azzal is gyanúsítják, hogy 6 sértettnek (például a szomszédjának) adott el olcsón tűzifát, de az árut nem adta át. A gyanú szerint nyáron az áramszolgáltató munkatársának kiadva magát bejutott egy asszony házába, ahol a figyelmét elterelve ellopta a megtakarított pénzét meg a családi bibliát. Tankolt is, de a benzinkútról fizetés nélkül elhajtott, és egy nyitva felejtett kocsiból kilopta az ott hagyott értékeket. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.