18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Minden idők 7 legjobb Coming Out című filmje evör

Tbg
a hetedik művészet
2013 december 05., 12:33
comments 1

Összegyűjtöttük az elmúlt évtizedek legjobb Coming Out című filmjeit annak örömére, hogy a Csányi Sándor, Karalyos Gábor és Tompos Kátya főszereplésével készült magyar romantikus vígjáték ma startol a magyar mozikban.

Három kisfilmet tartalmaz a korong, ebből az első a Coming out. A báty (Jeremy Scott) rajtakapja öccsét és barátját, amint iskola után otthon, khm, izé. Jeremy természetesen nem hagyja annyiban a dolgot, áthívja saját haverját is, hogy négyesben lazulhassanak tovább. A film érdekessége, hogy viszonylag régi, `83-as alkotás, de már minden benne van, ami ma sem hiányozhat egy jó filmből: segg és fütyi.

Tracy - tegyük, hozzá: mint mindannyian - többet akar. Szereti Márkot, de szüksége volna egy másik pasira. Eddig tök heteró minden, csakhogy a másik pasi biszex, így Márk kénytelen szembenézni azzal, amit a film is állít magáról: ajtó-, szív- és elmenyitogató film, amely egy életre meg tud változatni.

Julien nagykorúvá érik, és ahogy az ilyenkor lenni szokott: felfedezi szexualitását, majd a Legjobb Pasi keresésére indul. Izmos rocksztár? Szöszi uszodatakarító srác? Vékony táncosfiúk? Vajon ki lesz Julien párja? A poént nem lőjjük le. (Bareback!)

photo_camera A 2013-as Coming Out c. film plakátja

Erik (Csányi Sándor) és barátja (Karalyos Gábor) nagyon szeretik egymást, és össze akarnak házasodni. Aztán jön egy lompos doktornő és örökre elrontja a két fiatal férfi örömét :-(((( (kritikánk)

Ebben a filmben két srác találkozik egymással, és hamarosan az is kiderül, hogy több lesz ez szimpla barátságnál: a fiatalok egymáséi lesznek.

Eric Hunter filmje az élet egyik legnagyobb (ha nem A legnagyobb!) dilemmáira fókuszál. Mit tegyünk, ha egy dögös csaj és egy dögös pasi között kell választanunk? Pontosan: dugjuk meg mindkettőt!

Vlado Iresch filmjének főszereplője párkapcsolatban él barátnőjével, aki viszont egyáltalán nem érdekli. Amikor a fiú végre kidobja a csajt, hogy összejöjjön a környék összes szexi hapsijával, rájön, hogy élete legjobb döntését hozta meg. A német nyelvű alkotás nem untatja a nézőt a történetmesélés kötelező és igen fárasztó részleteivel, sokkal nagyobb hangsúlyt kapnak az akciójelenetek

 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.