Egypetéjű hármasikrek születtek Sacramentóban

Egyéb
2013 december 06., 21:09

Szakértők szerint a természetesen megtermékenyült egypetéjű hármasikrek előfordulása igen ritka, egymillió születésből egy és százmillióból egy eset között mozog a valószínűsége – mondta a Sacramento Bee-nek egy szakértő. A mesterséges megtermékenyítésnél gyakoribb az egypetéjű ikrek előfordulása, de a hármasiker itt is ritka. A három lány (az egypetéjű ikrek szükségszerűen azonos neműek) szülei azonban semmiféle termékenységfokozó gyógyszert nem kaptak, semmilyen kezelésben nem vettek részt. Abby, Brindabella és Laurel Hepner és szüleik is jól vannak. (Fox News)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.