Ez minden idők legjobb pályázati neve

gazdaság
2013 december 06., 11:41

"Már akkor elhatároztuk, hogy a vasutas sportcsarnoknál álló járművek megújításához is megpróbáljuk előteremteni az anyagi feltételeket. Ez a VÖDÖR – Vidéki Önkéntes Döntések Rendszere című pályázat keretében sikerült is." - döbbentem le a Zaol.hu cikkén, amit az egyik barátom osztott meg a Facebookon. Egy vidéki pályázat, aminek az a neve, hogy VÖDÖR!!!

És tényleg létezik. A Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület menedzseli és "a nagykanizsai kistérség területén az önkéntességet népszerűsítő és elterjesztő programsorozat kerül megvalósításra" benne. Természetesen EU-s pályázat, ha valaki erre is kíváncsi, akkor a TÁMOP-5.5.2, „Az önkéntesség elterjesztése a konvergencia régiók területén” a keretpályázat neve.

Remélem, a Fürst Autóbusz Szakszervezetnek nincs köze a dologhoz. Képen így néz ki a pályázat:

vödör

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.