Karácsonyra visszatér Brian

Tbg
FILM
2013 december 06., 07:52
comments 5

December 15-én újra feltűnik a Griffin család november 24-én elgázolt kutyája, Brian, a Family Guyban. A sorozat főszereplője november 24-én hunyt el (S12E06), amikor váratlanul elgázolta egy autó, miközben legjobb barátjával, Stewieval játszott az utcán. 8 évet élt.

Brian halálát a fél világ megsiratta, hiszen a népszerű sorozat legnépszerűbb karaktere volt az iszákos, depressziós, liberális kutya. A karakternek hangját és személyiségét maga a sorozat alkotója Seth MacFarlane kölcsönözte, aki így saját magát is kiírta egy kicsit a sorozatból.

Az alkotók Brian halálát azzal magyarázták, fel akarták egy kicsit rázni a dolgokat. Ez sikerült is, a legtöbb rajongói aláírást gyűjtő petíciót már 125 ezren írták alá.

A Family Guy most tart a 12. évadnál, és eddig csak Cleveland távozott a sorozatból, de ő is azért, mert külön sorozatot kapott (Cleveland show), időnként pedig feltűnik a Family Guyban is.

Bár a Fox nem kommentálta a visszatérésről szóló híreket, a december 15-ei adás, a Christmas Guy stáblistájában  szerepel Brian neve, ráadásul a sztori leírása így szól:

Stewie mesteri tervet eszel ki, hogy megszerezze az egyetlen dolgot, amit szeretne karácsonyra.

Brian ugyanis már máskor is meghalt, de Stewie időgépének segítségével bárkit meg lehetett menteni (egyszer még a technikailag analfabéta Brian is megmentette Stewiet), ám éppen a gázolás előtt Stewie megsemmisítette a szerkezetet, ami szerinte túl sok bajt okozott.

A család új kutyája Vinny lett, akinek hangja a Maffiózók színésze Tony Sirico, és bár nehezen, de Stewie is megbarátkozott vele az epizód végére. (Entertainment Weekly)

A jelenet a 9. évad karácsonyi részéből (7. és 8. epizód) van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.