Komló tényleg az egyik legszuperebb hely Magyarországon

jog
2013 december 06., 12:13
comments 13

Most például elkezdődött a tárgyalása annak a férfinak, aki pofán vágta a város polgármesterét. Az éves közmeghallgatáson több rokkant bányász is megjelent, hogy az elvett járandóságaikkal kapcsolatban kérdéseket tegyenek fel Polics Józsefnek.

photo_camera A polgármester a baleset után. (Képünk illusztráció)

"Amikor úgy látták, nem kaphatnak érdemi, megnyugtató választ, elindultak kifelé a teremből. Egyikőjük azonban hirtelen irányt változtatva a városvezetők asztalához lépett, és arcon ütötte a polgármestert" - írja a Bama.hu K. Tibor később azt mondta, elborította az agyát a köd, mert heccelésnek érezte Polics válaszait.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.