A nap hülyéje: a civil, aki 25 gramm füvet próbált bevinni a Pentagonba

külföld
2013 december 07., 08:46
comments 1

Szigorított ellenőrzést tartott a múlt hónapban az amerikai védelmi minisztérium, a Pentagon saját rendőrsége. Az épületbe belépőket a szokásosnál szigorúbban ellenőrizték. Az eredmények meglepőek voltak. Volt, akinél kést találtak, volt, akinél gázspray-t. De olyan is volt, akinél viperát - mármint teleszkópos botot, és nem kígyót. De mindegyiküket lekörözte az a civil alkalmazott, akinél

25 gramm marihuánát találtak.

25 grammra már nehéz rámondani, hogy csak a napi szükségleteit akarta ezzel fedezni.

A legjobb az egészben, hogy a Pentagon szabályzata szerint az épületbe belépők megtagadhatják a vizsgálatot, ennek csak annyi a következménye, hogy nem léphetnek be. Hogy miért ment mégis át az ellenőrzésen valaki 25 gramm fűvel?

Talán be volt tépve, és elfelejtette.

(Via Foreign Policy)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.