Kedves zuglói fiatal, gratulálok, hogy 18 lettél, tessék, itt van két mozijegy Papcsák Ferenctől!

politika
2013 december 07., 08:39
comments 13

Papcsák Ferencet elkapta a kedveskedési láz. Nemrég minden zuglói nyugdíjas kapott tőle háromezer forintnyi Erzsébet-utalványt karácsonyra, az első szavazóknak pedig kétezer forintot hozott a zuglói Jézuska. Ez 76 millió forintba került a kerületnek, ami azért sem tűnik jó befektetésnek, mert amúgy arra sincs pénze, hogy az önkormányzati dolgozókat kifizesse.

photo_camera Olvasónk fotója

Papcsák viszont nem áll le, most minden 18 éves fiatal kap tőle két mozijegyet. Mert Újpesttel ellentétben Zuglóban még mozi is van. A fenti szórólapok a zuglói otthonokban kerültek kiakasztásra. Kedves fiatalok, arra készüljetek, hogy igazolni kell majd, hogy zuglóiak voltatok a szülinapotokon. Valószínűleg a Sugárban lehet majd felhasználni őket.

HELYREIGAZÍTÁS:

„Valótlanul állítottuk, hogy Budapest Fővárosi XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának arra sincs pénze, hogy az önkormányzati dolgozókat kifizesse.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Budapest Fővárosi XIV. Kerület Zugló Önkormányzata rendelkezik kellő fedezettel az önkormányzati tisztviselők díjazásának kifizetésére.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.