Kedves zuglói fiatal, gratulálok, hogy 18 lettél, tessék, itt van két mozijegy Papcsák Ferenctől!

Papcsák Ferencet elkapta a kedveskedési láz. Nemrég minden zuglói nyugdíjas kapott tőle háromezer forintnyi Erzsébet-utalványt karácsonyra, az első szavazóknak pedig kétezer forintot hozott a zuglói Jézuska. Ez 76 millió forintba került a kerületnek, ami azért sem tűnik jó befektetésnek, mert amúgy arra sincs pénze, hogy az önkormányzati dolgozókat kifizesse.

Olvasónk fotója

Papcsák viszont nem áll le, most minden 18 éves fiatal kap tőle két mozijegyet. Mert Újpesttel ellentétben Zuglóban még mozi is van. A fenti szórólapok a zuglói otthonokban kerültek kiakasztásra. Kedves fiatalok, arra készüljetek, hogy igazolni kell majd, hogy zuglóiak voltatok a szülinapotokon. Valószínűleg a Sugárban lehet majd felhasználni őket.

HELYREIGAZÍTÁS:

„Valótlanul állítottuk, hogy Budapest Fővárosi XIV. Kerület Zugló Önkormányzatának arra sincs pénze, hogy az önkormányzati dolgozókat kifizesse.

Ezzel szemben a valóság az, hogy Budapest Fővárosi XIV. Kerület Zugló Önkormányzata rendelkezik kellő fedezettel az önkormányzati tisztviselők díjazásának kifizetésére.”