Nemzeti Sport: Fred Rutten lesz a magyar szövetségi kapitány

futball
2013 december 07., 21:20
comments 4

A Nemzeti Sport Online információi szerint a holland Fred Rutten lehet Egervári Sándor utóda, és ezt a jövő héten fogják bejelenteni. Rutten neve korábban is felmerült a találgatások alatt. A 51 éves edző a PSV Eindhoven vezetőjeként együtt dolgozott például Dzsudzsák Balázzsal. Most éppen nincs csapata, mióta az előző szezon végén távozott a Vitesse éléről.

VOETBAL-TRAINING-PSV PHILIPS STADION-TRAINING PSV PHILIP

A Nemzeti Sport szerint nem a holland edző volt az első számú jelölt. Az MLSZ Bölöni Lászlót akarta volna leginkább, de őt nem sikerült megszerezni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.