Pöcsfej rendőrök hete Amerikában

Elképesztő formában vannak a New York-i és washingtoni rendőrök.

Brooklynban két közlekedési rendőr járőrözött egy metróállomáson, amikor fura hangot hallottak az utcáról. Mikor felmentek, akkor látták, hogy egy férfi a botjával (mármint ami a járáshoz kell neki) ütögeti a kocsijuk motorháztetejét. Mondták neki, hogy hagyja abba, de nem hagyta. Közben a járókelők próbálták magyarázni nekik, hogy ismerik a férfit, és hogy egy kicsit zavart. A rendőrök közelebb mentek, hogy letartóztassák, de a pasi a botjával fejbe verte egyiküket. Erre nyakon lőtték. Mert nyilván nem lehet máshogy ártalmatlanná tenni egy embert, aki csak bottal tud járni, mint lőfegyverrel.

Közben Washingtonban letartóztattak egy rendőrtisztet, mert kiderült, hogy meló után striciként dolgozott. Gyerekkorú lányokat futtatott, 80 dollárért lehetett elvinni őket egy körre. Egyébként a férfi lakásán 6 lányt találtak, közülük az egyiket, egy 16 éves lányt napok óta kerestek a szülei.

Szintén Washingtonban egy másik rendőr ellen pedofília miatt emeltek vádat. Ő egy 15 éves lányt vetkőztetett meztelenre, és fényképezett le a telefonjával. A lány megszökött otthonról, a rendőr feladata volt megtalálni és visszavinni szüleihez.

(gawker)