Mandela halálán nagyon jól lehet keresni

gazdaság
2013 december 08., 11:22
comments 1

A Vocativon van egy összeállítás azokról a holmikról, amik most tűntek fel az Ebayen. Azt írják, hogy kerek 10 perccel a dél-afrikai politikus halála után már bőszen árulták a különböző kis és nagy értékű emléktárgyakat az oldalon.

Van például 1994-es dél-afrikai szavazólap Mandela aláírásával 2000 dollárért (438 ezer forint), és ugyanennyiért egy fotó, amit Mandela írt alá Leonardo DiCaprionak, és ők ketten szerepelnek rajta. Mondjuk azt nem teljesen értem, hogy egy ilyen kép hogy kerül akcióra, mert azt nem hiszem, hogy DiCaprio árulná.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.