Szabad-e megölni a pedofilokat?

bűnügy
2013 december 08., 15:30
comments 15

Hősként ünnepelték bírósági tárgyalásán  Patrick Drumot, aki egy szabadlábon lévő pedofilt és egy gyermekét verő apát lőtt agyon. A börtönben két másik szexuális bűnözőre is rátámadt, és azt is megtervezte, hogyan fogja megmérgezni a többit. Lehet, hogy élete végéig magánzárkában marad.

Drumot 11 éves korában erőszakolta meg egyik nagybátyja, apja pedig rendszeresen verte és megalázta. Már gyerekkorában rászokott az alkoholra és a drogokra, fiatal korában is sokat volt börtönben.

2004-ben határozta el, hogy pedofilokat fog ölni, amikor egy 17 éves lány megerőszakolásáról halott a hírekben.

Először egy ismerősével végezett, aki a kisbabáját verte és feltételesen volt szabadlábon, aztán egy 57 éves férfivel, aki unokáinak barátaival, egy 4 és egy 7 éves fiúval fajtalankodott, és már letöltötte a büntetését.

drum

Drum ezután ahhoz a férfihez indult, aki őt molesztálta gyerekkorában, de útközben elkapták a rendőrök.

Rövid tárgyalása volt, beismerte tettét és azt mondta, hogy nem akarja az adófizetők pénzét egy hosszú cirkuszra költeni.

A börtönben folytatta

A börtönben két alkalommal is rátámadt olyan rabokra, akik szexuális bűncselekményekért voltak bent. Mondjuk az egyik egy olyan férfi volt, aki 13 éves korában feküdt le akkori barátnőjével, és annak ellenére került börtönbe, hogy nem volt egyértelmű erőszak.

Drum a börtönben ismerkedett meg Michael Anthony Mullennel, akit szintén azért ítéltek el, mert lelőtt két szexuális bűnözőt. Egy harmadikat egyébként azért hagyott életben, mert az "megbánta" a bűneit.

Drum és Mullen a börtönben megállapodtak, hogy ha az egyikük szabadlábra kerül, akkor segít mérget szerezni a másiknak, hogy az meg tudja ölni a börtönben ülő szexuális bűnözőket. A terv végül nem sikerült, mert Mullen öngyilkos lett a rácsok mögött.

Drum valószínűleg élete végéig magánzárkában lesz a támadások miatt. Azt mondja sokat olvas, és igyekszik a börtönből kampányt szervezni, hogy úgy változtassák meg Washington állam törvényeit, hogy a pedofil bűnözők nehezebben kerülhessenek feltételesen szabadlábra, mint most.

(AtlanticWire)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.