Egy hűséges vásárlót ÖRÖKRE kitiltottak a Walmartból

külföld
2013 december 10., 17:08
comments 3

A Walmart büszke arra, hogy ha az áruházban valaki talál olyan árut, amit máshol olcsóbban megkap, akkor a különbözetet kifizetik.

Az arizonai Joe Cantrell, aki egy rokkant pankrátor, ezt használhatta ki, amikor egy nap kb. huszadszorra tért vissza az üzletbe, hogy karácsonyi fadíszt vegyen. Állítólag fenyegetés lett abból, hogy a végén már nem akarták kiszolgálni.

photo_camera Joe Cantrell (Fotó: Gawker)

Négy nappal később, amikor visszatért, a seriff megbilincselte, közölte, hogy ki van tiltva egy életre, és bíróság elé kell állnia a vádakra.

Mivel nagyon sírt, a bilincset levették, de a bíróság előtt akkor is meg kell jelennie, Walmartba mennie pedig soha többé nem szabad. (Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.