Elkapták a rendőrök a trükkös tolvajokat

bűnügy
2013 december 11., 07:24

"A Vas megyei Bük településre 2013. szeptember 18-án gépkocsival érkezett B. Gusztáv 45 éves és B. Marianna 32 éves móri lakos, akik azzal a valótlan ürüggyel jutottak be egy idős nő házába, hogy az önkormányzattól jöttek, mert ki kell vágatni az udvaron lévő veszélyes fenyőfát. Egyikük kicsalta az idős nénit a házából, ezalatt a társa a konyhaszekrényből eltulajdonította a sértett megtakarított pénzét.

A bérelt autóval közlekedő tettesek személyazonosságát a büki nyomozók hamar megállapították, melynek alapján elfogató parancsot bocsátottak ki ellenük. Mindkettőjüket Fejér megyében fogták el később a rendőrök."

Police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.