A plasztikai sebész apuka élő reklámtáblákká szabdalta szét saját lányait

2013 december 12., csütörtök 19:10
23

Michael Niccole plasztikai sebész az Egyesült Államokban. Charm nevű lányát elsőnek tíz éves korában műtötte meg. Testvérével, Brittanival azóta felnőttek, és mindketten számos műtéten estek már át. Apjuk műtötte már a huszonéves lányok mellét és orrát is. De rendszeresen kapnak botoxot is az arcukba, és a hónaljukba. Hogy ne izzadjanak.

A két lányt még kiskorukban fogadta örökbe a házaspár, és nagyon boldogok, hogy apjuk praxisa számára élő reklámtáblaként létezhetnek.

És a biznisz működik: a lányok majd minden barátja az apukához jár, mellnövelés, ajakfeltöltés, ráncelsimítás is megy.

A lányok anyja, Penny, eleinte vonakodott, hogy engedélyezze-e a műtéteket, de aztán végül beleegyezett a dologba. Amikor pedig rendszeresen kezdtek el újabb és újabb beavatkozásokra járni, attól félt, hogy esetleg függők lesznek.

Sokat küzdöttem ez ellen, de amikor láttam, mennyire utálja az orrát, megint beleegyeztem.

- írta le az egyik esetet, amikor vívódnia kellett.

Az apjuk viszont sosem volt szkeptikus a beavatkozásokkal kapcsolatban. Szerinte a lányai a szépség környezetében nőttek fel: mindig makulátlan autók, házak és gyönyörű barátok vették körbe őket. Miért lógnának ki ebből ők? (via Gawker)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt