A világ legnagyobb pöcsarcai sorozatunkból: Greg Gopman

Az Angelhack nevű amerikai startup vezetője nemes egyszerűséggel degenerált emberi hulladéknak nevezte a nála szegényebbeket.

Gopman, az Angelhack nevű cég vezetője. Ők programozóknak szerveznek versenyeket. Nagyon sok maradandót még nem tettek hozzá a világhoz. A Szilícium-völgyhöz sem. Meg úgy egyáltalán semmihez sem Szóval Gopman, ezzel a teljesítményével a háta mögött úgy érezte, hogy itt az ideje leírni a véleményét San Francisco szegényeiről.

Miért foglalják el a városunkat a hajléktalanok, a drogosok, az őrültek és egyáltalán a sikertelenek emberek, a szemét? Más világvárosokban az alsóbb társadalmi osztályok tagjai tudják a helyüket. Apróságokat árulnak, békésen kéregetnek, nincsenek útban. Tudják, hogy már az is szívesség, hogy ideengedjük őket. Ez így helyes. A város egy része ezeké a degeneráltaké, egy másik a dolgozó embereké. Nincs semmi értelme keveredni velük.

Sajnos a nagy emberbarát már törölte az eredeti posztját a Facebookról, de a Vallywagen még el lehet olvasni.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.