Paternalista kontroll a maxon: pornó nélkül jön DEFAULTBÓL az angol internet

internetek
2013 december 13., 16:30
comments 5

A jobbkormányos IP-csomagok, idióta kalapot viselő rendőrök és a pingpong hazájából, avagy a ködös Albionból közöl megrázó hírt az Engadget internetes online weboldal. A brit kormány igencsak szorgalmazza, hogy internetszolgáltatók tartalomszűrést alkalmazzanak alapesteben, tehát csak a felhasználók külön kérésére engedélyezzék a hozzáférést pornóoldalakhoz. A BT már lépett is, új előfizetői kizárólag szűrt, pornómentes internetet kapnak. (Engadget)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.