Az év kocsmaverekedésének a végére tehet pontot a magyar rendőrség

Tbg
bűnügy
2013 december 14., 11:14
comments 4

Még feburárban történt Nagyatádon, hogy este 11 körül egy piactéri presszóban feltűnt két férfi, majd rátámadtak egy harmadikra, aki visszatámadott egy székkel. Tettével bevonva a verekedésbe az egyik támadó gyanú felett álló apukáját.

Magyarázó ábra:

photo_camera Illusztrációnk csak illusztráció!

Vádemelési javaslatnál tart az ügy, P. és K. ellen eljárás indult, közölte szombaton a rendőrség. K ugyanis egy fémvázas székkel támadott vissza, amivel viszont sem K-át, sem A-t nem találta el, ellenben K. apukáját.

De ezer szónál többet mond egy kép, pláne, ha a helyszínelők készítik:

Nem minden asztal tudott talpon maradni, amikor a helyiség kalapácsai összecsaptak.

A háttérben sötétlik a fémvázas szék. Ezen az estén fegyver lett belőle.

Sok jó sör elfolyt ezen az emlékezetes éjszakán, de főként csak poharak törtek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.