Kiszivárgott a Homeland évadzárója!

2013 december 15., vasárnap 9:38
3

homeland

A Homeland rajongóit meglephette, hogy az amúgy vasárnap főműsoridőben sugárzott sorozat évadzáró epizódja már szombaton elérhető volt a torrentoldalakon. Jómagam azt gondoltam, hogy a részt valamiért áttették péntek estére, de utánjárás helyett csak megnéztem. Most viszont kiderült, hogy az értelmetlen átprogramozásnál sokkal kellemetlenebb dolog történt.

Az epizód egyszerűen kiszivárgott.

Ráadásul nem valami vacak kópia, hanem a HD minőségű eredeti.

Míg a zeneiparban már-már általános, hogy egy album a megjelenés előtt letölthető a torrentoldalakról, a tévésorozatoknál ez viszonylag ritka. Ehhez képest a Homelandnek nem ez az első, idő előtt kiszivárgott epizódja. Ez történt az éppen most véget ért (illetve magyar idő szerint hétfő hajnalban véget érő) évad nyitóepizódjával is. Az egy teljes hónappal a premier előtt elérhető volt már.

Azt, hogy hogyan szivárgott ki az évadzáró, még nem tudják. Alapból a kritikusokra gyanakodhatnánk, akiknek a premier előtt megküldték a teljes évadot, de abban a kópiában az utolsó rész még nem volt készre vágva, a kiszivárgott epizód pedig már igen. (Via The Wire)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt