Hány politikus kell egy lovarda átadásához?

A képen egy államtitkárt, két országgyűlési képviselőt és egy megyei kormánymegbízottat és egy Lázár-testvért rejtettünk el. Forrás: Budai Gyula Facebook-oldala

Ezt a képet most posztolta ki Budai Gyula.

Az esemény még szombaton volt, a megyei napilap cikkébe nem is nagyon piszkálnék bele:

"Új fedeles lovardával gyarapodott a megye: szombaton ünnepélyes keretek között adták át Nyírtasson aTécsy-család által megépített impozáns létesítményt, amely java részt az Új Magyarország fejlesztési terv leader-programjának keretén belül valósult meg.

A 20×40 méteres lovarda több célt szolgálhat a jövőben, úgy mint a lótenyésztés, a sportló képzés, a versenyekre való felkészülés, az oktatás és a lovasturisztika. Ezek jelentőségére hívták fel a figyelmet a meghívott vendégek, a létesítmény átadói – dr. Budai Gyula államtitkár, dr. Vinnai Győző Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormánymegbízott, Lipők Sándor és dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselők, Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke valamint Szabados József, a baktalórántházi Vidékfejlesztési Egyesület elnöke is."

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.