Hány politikus kell egy lovarda átadásához?

POLITIKA
2013 december 16., 09:39
comments 5
photo_camera A képen egy államtitkárt, két országgyűlési képviselőt és egy megyei kormánymegbízottat és egy Lázár-testvért rejtettünk el. Forrás: Budai Gyula Facebook-oldala

Ezt a képet most posztolta ki Budai Gyula.

Az esemény még szombaton volt, a megyei napilap cikkébe nem is nagyon piszkálnék bele:

"Új fedeles lovardával gyarapodott a megye: szombaton ünnepélyes keretek között adták át Nyírtasson aTécsy-család által megépített impozáns létesítményt, amely java részt az Új Magyarország fejlesztési terv leader-programjának keretén belül valósult meg.

A 20×40 méteres lovarda több célt szolgálhat a jövőben, úgy mint a lótenyésztés, a sportló képzés, a versenyekre való felkészülés, az oktatás és a lovasturisztika. Ezek jelentőségére hívták fel a figyelmet a meghívott vendégek, a létesítmény átadói – dr. Budai Gyula államtitkár, dr. Vinnai Győző Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kormánymegbízott, Lipők Sándor és dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselők, Lázár Vilmos, a Magyar Lovassport Szövetség elnöke valamint Szabados József, a baktalórántházi Vidékfejlesztési Egyesület elnöke is."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt