Az emberminisztériumot is idegesíti a Gyermekrák Alapítvány

Egészségügy
2013 december 17., 20:27
comments 4

Reggel az Index kiderítette, hogy Balogh Gyermekrák István az "alapítvány" szirénázó mentőjével jár munkába. Erre válaszul délután Latorcai Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára pedig arról beszélt, hogy a Gyermekrák Zrt. tízmillió forintnál is többet költ reklámra, és hogy neki nagyon elege van az ilyen "humbugokblól". Meglátjuk, lép-e valamit az állam, esetleg államosítják a gyermekrákot. (via)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.