Budai Gyula megünnepelte, hogy állami pénzen felújította az ismerősei lovardáját, aztán kiakadt, hogy ez nem értékelik

POLITIKA
2013 december 18., 09:20
comments 24

Nemrég Haszán kolléga megírta, hogy Budai Gyula többedmagával átadott egy felújított lovardát. Budainak nem annyira tetszett a vicces cím, és kirakta a cikket a saját Facebook-oldalára, némi politikusi iróniával.

budai2

Erre elkezdtek érkezni a támogató kommentek, amikből kiderült, hogy az újságírók nem értik az ünnepet.

budai3

A szép gondolatokat Budai Gyula meg is köszönte, aztán kifejtette, hogy ez tényleg ünnep volt. "Itt mindenki aki jelen volt a Tecsy-csalad baratja volt, es ha tudnak ezek a " remek ujsagirok" hogy az unneples kovetoen meg ittunk egy jo szabolcsi szilva palinkat is...akkor mi lenne!" - tette hozzá az államtitkár.

budai

Amit azért érdemes elolvasni még egyszer. A magyar kormány egyik államtitkára nyilvánosan leírta a Facebookon, hogy egy ismerőse lovardáját újították fel állami pénzből. Aztán megsértődött, hogy ezt valaki nem érti. Ráadásul még csak nem is erről szólt a cikk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.