Tizenkét dobozos sörre cserélte volna aligátorát egy floridai férfi

ÁLLAT
2013 december 18., 14:24

A 64 éves Fernando Caignet Aguilera a 120 centis hüllőt egy floridai parkban fogta el, majd a közeli boltba ment vele, hogy ott értékesítse.

A mesterterv úgy nézett ki, hogy a férfi tizenkét dobozos sört szeretett cserébe az állatért. Az eladó az üzlet nyélbeütése helyett inkább értesítette a miami rendőrséget.

A floridai vadállomány megőrzéséért felelős tanács szóvivője saját elmondása szerint 25 éves pályafutása alatt még sosem futott bele hasonlóba, hogy bárki aligátort cserélt volna bármire.

Az aligátor sértetlenül megúszta a történetet, épségben visszakerült a közeli lakhelyére.

Aguilerát az állat csapdába ejtésével és szállításával vádolják, mindkettő szabálysértés, hat hónapot és 500 dolláros büntetést is kaphat.

(via CNN)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.