Somogyban bukkan fel Széles Gábor gravitációt kikapcsoló eszköze?

2013 december 19., csütörtök 16:59
18

A ceginfo.hu összeszedte a legtőkeerősebb magyar cégek toplistáját. És a lista élén felbukkant egy elsőre nehezen értelmezhető szereplő. 266 milliárd forintos alapításkor jegyzett tőkéjével első helyen a 3SZV Zrt. végzett.

A 3SZV Alternatív Energetikai, Műszén-kémiai Termékgyártó és Kutatás-fejlesztési Zrt. mérlegében az immaterális eszköz dobja meg ennyire az alaptőkét. A cég tőkéje mindössze 500 ezer forint.

(via szarvas.tumblr.com)

Ez az immateriális eszköz az Index összeállítása szerint lehet jog valamire, földtulajdon, vagy valamilyen találmány vagy szabadalom, amit a tulajdonosa ennyire árazott be.

Ezek közül a földtulajdon a legkevésbé valószínű, hiszen gyakorlatilag egy megyényi területről lenne szó. Mi leginkább Széles Gábor energiacelláját szeretnénk a cég tevékenysége mögött elképzelni.

A cég telephelye Gamás külterületén van, fő profiljuk a szerves vegyi alapanyaggyártás. Tulajdonosa egy budapesti magánszemély. A társaság tavaly semmiféle tevékenységet nem végzett.

Csak összehasonlításképpen, a Mol jegyzett tőkéje százmilliárd forint körül van. (via Index)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt