Az Úr Jézus szelleme költözött a 444 főhadiszállására

karácsony
2013 december 21., 07:46
comments 2

Csodálatos karácsonyi hangulatban várja a karácsonyt a bérház, ahol 444-ileg lakunk. Színes égők, díszek, karácsonyfák mindenhol, a lépcsőházban, a lakások ablakában és az udvar közepén. Így néz ki a gangról este (részlet):

444kari1

A világért sem akarok ünneprontó lenni, de van még hová fejlődni. Egy átlagos amerikai kisvárosban már december elején beindul a fényfegyverkezési verseny, és egy átlagos, szerény családi ház így várja a karácsonyt:

xmas1

Egy kevésbé szerény meg így:

xmas2

Önnek is vannak karácsonyváró fényei? Adventi koszorúja, kreatív neoninstallációja, esetleg valami környezetkímélő ledes őrület az előszobában? Küldje el nekünk, a legjobbakat kitesszük!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt