Dildóra, kábszira és rengeteg pénzre csaptak le a zsaruk az elmúlt 24 órában

Tbg
bűnügy
2013 december 21., 15:45
comments 1

A police.hu legfrissebb hírei szerint a rend őrei az ünnepek közeledtével sem tétlenkedtek. Mint az a helyszínen készült fotók tanúsítják, akadt dolguk a zsaruknak az elmúlt napban is.

Lekapcsoltak egy komplett bordélyházat (lakás), ahol többek között, zuhanyzót, franciágyat, szexuális segédeszközöket, karácsonyi hangulatot és több ezer forintot találtak.

Még több pénzt és kábítószert találtak viszont két VI. kerületi dílernék a hék. A 39 éves B. Péter és a 37 éves Á. Márk bizony tiltott szerek árusításával akarták feldobni a karácsonyt, ma már tudjuk, nem kellett volna.

Autó, ruházat, majd a lakás átvizsgálása után, mindenre fény derült. De jöjjenek a képek!

A bordélyház

photo_camera Forrás: Police.hu
photo_camera Forrás: Police.hu
photo_camera Forrás: Police.hu

A dílerek

photo_camera Forrás: Police.hu
photo_camera Forrás: Police.hu

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.