Hoppácska: Palvin Barbara összejött a One Direction egyik énekesével, Niall Horannel

Tbg
bulvár
2013 december 21., 15:53
comments 43

Bár erről már pletykálnak egy ideje a pletykalapok, most úgy tűnik, hiteles forrásból is megerősítették az értesülést, miszerint a Victoria's Secret topmodellje, Palvin Barbara és a tinisziveket döglesztő Niall Horan járnak.

photo_camera Palvin és Horan

Nem, nem a Pentagon szivárogtatta ki az infót, és nem is a Wikileaksről tudtuk meg, hanem az Ask.fm állt a nyilvánosság oldalára.

A One Direction-ös bandatag, Louis Tomlinson huga, Félicité 'Fizzy' Tomlinson írta a következőt:

"Nem kérdeztem őt, de amikor az amerikai X-Faktorban volt, egy Alberto nevű biztonsági azt mondta, Niall barátnője, Barbara volt itt."

Niall's girlfriend Barbara was here.

Liam Payne ráadásul azt is mondta, írja Fizzy, hogy mindenkinek itt a barátnője, kivéve Harry Styles-nek. Vagyis akkor Horannak is ott volt, aki tehát nem lehet más, mint Barbara.

Az RTÉ úgy tudja, a két fiatal egyébként kb. egy hónapja már a bandatagoknak bemutatkozott.

A One Directionről elég annyit tudni, hogy pl. ezt a videoklipjüket már több mint 100 millióan látták, a többi önmagáért beszél.

Az angol-ír tagokból álló fiúzenekar egyébként a 2010-es brit X-Faktorban tűnt fel és végzett a 3. helyen. Palvin Barbarát meg, gondolom, ismerik. (RTÉ)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.