Idegennel élt együtt egy amerikai család úgy, hogy nem is tudtak róla

Tbg
bulvár
2013 december 21., 18:11
comments 18

Elképesztő fotósorozat és egy még hihetetlenebb sztori került fel az Imgur nevű képmegosztóra a napokban. A történetet egy TwoBiteBrownie nevű user posztolta, hitelességét egyelőre nem sikerült igazolni teljesen.

Egy családi házról teljesen véletlenül kiderült, hogy miközben a papa, a mama és a gyerekek vidáman éldegéltek benne, valaki rendszeresen odajárt, lopkodta a család kajáit, miközben a házon belül, egy rejtekehelyen tartózkodott.

A gyerekek, egy 15 éves fiú és az öccse éppen szüleik hálószobájában játszottak, amikor az idősebbik srác nekilökte öccsét a szekrénynek. A lökéstől - mint az Indiana Jones-filmekben - besüllyedt a könyvespolc, és a két gyerek előtt egy rejtekajtó tárult fel.

Képek

A nyílás mögött egy csigalépcső vezetett a mélybe, aminek a végén egy kis, rejtett szobát találtak. A két gyerek ereiben akkor hűlt meg a vér, amikor rájöttek, hogy a kezdetleges ágyon az ő Halloweenből visszamaradt édességeiket találták meg.

Azonnal hívták a rendőrséget, akik jóval tovább nem jutottak a rejtély megoldásában: mivel túl nagy kosz nem volt, valószínűsítik, hogy az idegen alkalmanként, de rendszeresen látogatta a családot. A rendőrök DNS-mintákat vettek, az eredményre várnak.

A hangszigetelés annyira tökéletes volt, hogy simán ott élhetett az ismeretlen, miközben a család a falak másik oldalán élte mindennapjait. A helyen ruhákat, édességet és furcsa babákat találtak, illetve egy kulcsot.

Mindezt a 15 éves fiú osztotta meg a publikummal, és miután a sztori akkora érdeklődést váltott ki, hogy kénytelen volt részletesebben is elmesélni.

A házzal még nem tudják, mi lesz, de egyelőre kiköltöztek belőle. Egy éve vették egyébként, az előző tulajdonosok, akik építtették 2000-ben, két éve Indiába költöztek.

A tervrajzokon nem szerepelt a rejtekhely, ahová egyébként már tilos a fiúknak lemenniük, anyjuk megtiltotta nekik.

Az olvasók egy része továbbra sem hisz a 15 éves srácnak, hogy mindez egyáltalán megtörténhetett, aki maga is azt írta, ha nem ő látta volna mindezt, el sem hinné.

Ilyen különös részlet, hogy a kajamaradékok között van egy banánhéj, ami túl friss. Erről a srác azt állítja, hogy ő tette oda, banánnal a kezébe mentek le ugyanis először. Több kép pedig azért nem készült, mert a rendőrök és a szülők feltakarítottak mindent.

(ViralNova/Img.ur/TheBlaze)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.