Az MSZP szerint garantált a botrány a választás napján

POLITIKA
2013 december 22., 07:31
comments 8

Ron Werber, a szocialista Habony Árpád a napokban eligazítást tartott az MSZP vezetésének. A Power Point-előadással megbolondított stratégiai mítingről a hvg.hu írt meg részleteket, és ilyen ugyan nem volt:

photo_camera Török Zsolt régebben az ATV-ben

Viszont Werber egy elképzelt magyar kisvárost bemutatott először hétköznapi állapotban, majd egy másik dián ugyanazt, elborítva  fideszes rezesbandákkal, zászlókkal, aktivistákkal, szavazókat utaztató autókkal.

Botrányra pedig azért számítanak, mert sem kampánycsend nem lesz jövőre, se az utaztatás nem lesz tilos.

„Ha valahol narancssárgába öltöztetett lovas bandérium áll majd, mondjuk az általános iskola bejáratánál, ahol a szavazóhelyiség van, akkor az majd minek fog minősülni?”

- mondta állítólag egy szocialista vezető.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.