mákos bejgli hadművelet

fitnesz
2013 december 23., 14:20

Szerintünk nem karácsony után kell fitneszkedni, hanem előtte. Úgyis tök ideg az ember, rohan, szarul eszik. Inkább ne egyen, hanem inkább mozogjon, adjon le huszonnegyedikéig 4 kilót, így utána lelkiismeret-furdalás nélkül lehet fejest ugrani a rántott karajba meg fürdeni a mandulás kifliben. Én személy szerint azt gondolom, hogy aki karácsonykor nem eszi meg a testsúlya kétszeresét az nagyon súlyos (haha!) hibát követ el. Fogyni persze számtalan módon lehet, én a minap a gyerekorvos kérdésére válaszolva elmondtam, hogy én például rozéfröccsel fogytam. Hát nem voltam népszerű, na. Szóval senki ne fogyjon rozéfröccsel, hanem inkább szerezzen be egy csomó többtonnás fém segédeszközt, pozicionálja őket lakberendezésileg átgondoltan és vízérileg megfontoltan a megfelelő helyre és mehet a menet. A cél minden esetben az, hogy december 23-ra így nézzünk ki (a fiúk is). A fogorvoshoz majd adok telefonszámot. Fitness-18 1. Tétre, mellre, befutóra Köztudott, hogy a mellizom a kályha mellett fejlődik a leggyorsabban, de talán kevesen tudják, hogy ha egy megfelelő szövésű szőnyeg virágmintáját tükröztetjük ún. parafás álajtó megoldással, az fengshuilag kedvező hatást gyakorol a súlyvesztésre. kalyhamell Ha valaki még az utolsó pillanatban is online shoppol (pl. egy kutyát?), tök simán lehet közben gyúrni is, nem tudom ki mondta, hogy egyszerre csak egy dolgot érdemes csinálni (anyám mondta). online 2. Nézéssel Teljesen evidens. hogy az ember sokkal jobban fogy, ha közben nézik. Minél többen, annál jobban. Ezeken a helyszíneken 3-5 tagú zsűri pontozza a feladat végrehajtásának pontosságát, fogynak is rendesen. visegrad zsuri Ha pedig a nézés nem elég, akkor a fizikai közelség, a támogatás, egy szerető kézfogás csodákra lehet képes. Szemkontakt, bőrkontakt. bond Na jó, ez a hölgy most átmenetileg elfordul, de esküszöm, hogy általában ő is a bicajost nézi, miközben - nem elhanyagolható módon - hát- és karizom gyakorlatokat végez. elfordul Ha pedig van elég helyetek, érdemes létrehozni egy szobát kifejezetten a gyúrásra/nézésre. Aki gyúr, nem néz, aki néz, nem gyúr. És minden fordítva is igaz. szoba 3. A fitnesz dábl-ó-szevönjei A nézés jótékony hatását már csak az múlhatja felül, ha egyáltalán nem néznek. Sőt, nem is sejtik! Akárcsak egy szaftos kis munkahelyi kaland, olyan izgató lehet a titokban gyúrás. Szikrit súlyzózás. Klandesztin házasság hasizmozás. Ezek itt például dísztárgyak vagy vélhetőleg használják ezeket a súlyzókat? Gyanús. disz Rejtegetni mindig izgi. Ha nem kandikálna ki az igazság, én alapból sosem keresnék piros szobában súlyzót. agy Én nem bicajozok, csak a zsiráffal beszélgetünk az iráni helyzet alakulásáról. zsiri Ez a titkosgyúró sietve távozott: bűnjel, bűnjel mindenütt. titkos 4. Vagy az lehet még, hogy szarunk az egészre, nincs fitnesz, nincs gyúrás, halászlé van, pulyka van, bejgli van, boldogság van, a vasat meg majd másra használjuk. mas Szerintünk legyen ez.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.