Viktoriánus háromdé karácsony

vintage
2013 december 24., 10:54

Karácsonykor mindig felpezsdül az internet és izgalmas, témába vágó képek sokaságával áraszt el minket. Mi most megtaláltuk a legizgalmasabb sorozatot. Az amerikai Kongresszusi Könyvtár ugyanis bemutatott és hozzáférhetővé tett rengeteg sztereo fotográfiát a múlt századból. A The Public Domain Review pedig megcsinálta gifnek a karácsonyi tematikájúakat. Annyiban érdekes a dolog, hogy pont erre az időszakra tehető az amerikai karácsonyozási szokásrend kialakulása is, így a képeken tényleg a mai "média karácsony" hőskora látszik.

telefon

csalad

alvo

olvas

kórus

standup

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.