Most rajtunk lehet röhögni: képek geccoék kéróiból

önkritika
2013 december 26., 08:08

Egy évig röhögtünk mások lakásain. Itt az idő, hogy a saját szégyenfalunkat tegyük közzé. Mert mindenki lakásában van egy kis gecco.

Ezek a képek tényleg a gecco okoskodó szerzőjének lakásaiban készültek.

Az Egyik

Ebben az albérletben lakunk 4 éve, azóta mondjuk, hogy úgyis mindjárt elköltözünk. Ha tudtuk volna, hogy ez legalább 4 év, TUTI nem marad így.

koncsi1

Nem vagyok rá büszke, na, teljesen geccós. Ez a fürdőnk szellőzője, itt van bevezetve a router a fürdőbe, mert az előszobában nincs konnektor (eskü).

Ez az előszobából nézve így néz ki:

koncsi2

Igen, két hosszabbítóval jut az áram a fürdőszobából a wifi routerbe. OK, lépjünk tovább!

mono

A matrac az éjjeliszekrény mögött, ami természetesen a vendégágyat helyettesíti, amire gyakran van szükségünk, de attól még atyaisten!

De van jobb: kád, mosógép, DIY.

fürdpkád

És az, amire sem albérlet, sem más nem ad igazolást: a karácsonyi dekorációnk:

kari

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.