Best of 2013 - Ács Dani: fontos disznók, bátor magyarok, nem túl szomorú halálesetek

444
2013 december 27., 18:17
comments 17
  • Búcsút veszünk az unalmas év végi listáktól.
  • Ez itt a 444 év végi listáinak listája, ahol minden szerző elmeséli, mik voltak a kedvenc dolgai idén
  • Mármint bármiben.
  • Ezek itt Ács Dani listái.
  • Az összes listát itt találja.

Az 5 legfontosabb disznós manna.ro-hír

Tudják, hogy mi a Párbeszéd Magyarországért szöges ellentéte? Hát a manna.ro erdélyi magyar internetes hírportál. Szerkesztőségünk ugyan mindkettőtől naponta kap hírlevelet. De míg az egyiket sosem nyitjuk meg, mert már a tárgy elolvasása közben oxigénhiányos állapotba kerül az agyunk, addig a másikat minden nap az izgatottságtól remegve várjuk.

Beleszeretett celeb disznójába a polgármester (fotó)

A disznó helyett szinte a szomszédot vágta le (videó)

Disznót cserélne iPhonera

A malacok nem repülnek, de jól gurulnak (videó)

Mosdókagylóval verték a vaddisznót (videó)

Belefagyott a disznó a csomagtartóba (fotó)

Az 5 legbátrabb magyar

Nincs visszataszítóbb embertípus, mint az, aki napjai jó részét a hatalmasok talpának nyalásával tölti. És hol lehet ebből a legtöbbel találkozni? A jelenség természetéből fakadóan politikusok Facebook-falán. Például Orbán Viktornak naponta százával küldik a cirkalmasnál is cirkalmasabb jókívánságokat, tanácsokat, szerelmi vallomásokat rajongói. De van pár ember a Hazában, akinek még nincs takonyból a gerince. Néhány bátor magyarnak nem remeg meg a lába, ha névvel és arccal kell az ország miniszterelnökének keményen odaszólni.

 

tumblr_mq2r1swfan1ridh7no1_500 tumblr_mr0obnLtYa1ridh7no1_500 tumblr_mq1ph75zIv1ridh7no1_500tumblr_mu1d8rjCM61ridh7no1_500 tumblr_myaw6jWg1A1ridh7no1_1280

forrás: orbanviktor.tumblr

 

anyus-meghalt

2013 négy legkevésbé szomorú halálesete

Két esetben nem vagyunk bánatosak, ha meghal egy ember. Az egyik eset az, ha valaki tisztesen megöregedve, szenvedés nélkül huny el, szép élete volt vagy épp jobbá tette a világot. A másik eset az, ha valaki olyan távozik, aki rosszabbá tette a világot, görény volt életében, és jobb, hogy már nincs köztünk.

  1. Nelson Mandela
  2. Pándy András
  3. Csatáry László
  4. Csipkés Sintér Zoltán

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.