Körözik a rendőrt megharapó playmate-t

bűnügy
2013 december 29., 11:35

barsi

Barsi Adrienn rövid, de gyors bűnözői karriert tudhat magáénak. Az egész azzal kezdődött, hogy túl sok nyugtatót vett be, ezért egy rokona rendőri segítséget kért. Barsi valószínűleg nem reagált nyugodtan, mert a rendőrök földre vitték, mire ő megharapta az egyiket.

Ezért közmunkára ítélték, de nem jelentkezett időben, ezért fogházra változtatták büntetését. Ő kegyelmet kért, de a köztársasági elnök elutasította a kérvényét. Barsi ennek ellenére nem jelentkezett a büntetésvégrehajtásnál, ezért most körözik.

Barsi szerint jogtalan a büntetés, mert kórházi kezelése miatt nem tudta időben megkezdeni a közmunkát egy állatmenhelyen. Később viszont ledolgozta a 25 napot. Ahogy ő fogalmazott:

"Szedtem a kutyagumit napi nyolc órában."

Barsi ezen felül még le is vetkőzött, hogy pénzt gyűjtsön a menhelynek.

Barsit amúgy könnyű lesz elkapni. Egy másik bírósági perben sértettként idézték, és most azt mondja, el is megy a tárgyalásra. (Via Bors)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.