Fegyveres képpel üzen a sajtügyről íróknak a jobbikos Gaudi-Nagy Tamás

POLITIKA
2013 december 30., 15:09
comments 21
  • Gaudi-Nagy Tamás szerint ő az új Göngyösi Márton.
  • Perrel fenyegeti a szennysajtósokat.
  • "De hát mi mást is várunk Martonyi "Bilderberg" Jánosunktól."
  • Aki a lényeg miatt aggódott volna: a párizsi botránysajtok rendben hazaértek.

"Én is megkaptam a magam kis karácsonyi ajándékát az ellenem fenekedő sajtócsahosoktól: éppen egy nappal a Megváltó születése előtt tettek közzé a lejáratás nyilvánvaló szándékával egy torz és hazug cikket egy két hete történt párizsi reptéri "sajtos" incidensről, amelynek szenvedő alanya voltam."

photo_camera Forrás: Gaudi-Nagy Tamás Facebook

Így kezdi fegyveres képpel illusztrált Facebook-bejegyzését a Jobbik parlamenti képviselője, Gaudi-Nagy Tamás, melyben a Párizsban történt incidensre reagált. December 23-án írta meg a vs.hu, hogy a képviselő bajba került a párizsi repülőtéren. Sajtokat akart felvinni a gépre, de ezek egy részét nem engedték fel a gépre. Ekkor szidalmazni kezdte a biztonsági szolgálat tagjait, ezért tartóztatták fel, és csak egy nappal később repülhetett haza.

Mi is beszéltünk aznap a képviselővel, aki azt mondta, rendőri felügyelet alá is került. Konzuli segítséget kellett, hogy kérjen. Szerint felháborító volt az eljárás, és azt mondta, reméli, hogy a Külügyminisztérium már dolgozik a magyarázatkérő levélen.

A Facebookon azt írja a róla szóló eredeti cikkről:

"Sokba fog nekik kerülni ez a cikk és mindazoknak akik átvették ezt a sok hazugságot, az újévben előkészítem a személyiségi jogi pereket és a gatyát is leperlem az öntelt, cinikus és se Istent, se hazát nem ismerő szennysajtósokról."

Kérdés szerinte, hogy ki szivárogtatta ki a történetet a sajtónak, mert ezt csak a Külügyminisztériumban tudhatták.

"De hát mi mást is várunk Martonyi "Bilderberg" Jánosunktól"

- írja.

"Remélem nem kell sokat magyaráznom, hogy nemzetünk ellenségei erősen célkeresztbe vettek, ezért elvárom minden hazafitól, hogy álljon ki mellettem és zárjátok össze a sorokat."

Ezután Gyöngyösi Mártonhoz hasonlítja magát, szerinte rá is "hasonló gyűlölettel rontottak", ezért kéri azokat, akik kiálltak Gyöngyösi mellett a zsidólistás ügy idején, hogy most őt támogassák.

Aztán magyarázatot is ad a fegyveres képre:

"Kötelességem tudatni mindenkivel: nem fognak megtörni, sőt még keményebben fogok harcolni a magyar igazságért és szabadságért! (A mellékelt képpel üzenem, hogy résen vagyok.)"

Egyébként azt írja, a sajtokat végül haza tudta vinni. Igaz, nem a fedélzeten.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.