18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Szexuál-erotikus Homer Simpson-fantázia a neten (Képpel és szöveggel!)

Tbg
Egyéb
2013 december 30., 10:09

A 2004-ben elhunyt híres divatfotós, Helmut Newton modorában alakította át a Simpson család két fő karakterét, Marge-ot és Homért egy aleXsandro Palombo nevű művész.

photo_camera )

Bár az ismert rajzfilmkarakterek lemeztelenítése, sőt pornófilmesítése egy létező műfaj (Lois Griffinről itt, a Futurma szépséges főszereplőjéről, az egyszemű Leeláról itt találhat csúnya képeket) , ez most mégsem pornográfia, hanem művészet. A többi kép a Huffington Post oldalán látható. (HuffPost)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.