Szilveszteri partihelyszínek

újév
2013 december 31., 08:06

Tudjátok-e, hogy idén tökre nem trendi olyan helyen szilveszterezni, ami nem a tiétek? Ha megveszitek a Bravo magazin decemberi számát, abban is meg van írva feketén fehéren, hogy kivenni egy helyet, meg házibuliba vagy szórakozóhelyre menni: ciki. Partihelyszínt venni magadnak: menő. Rengeteg az eladó vendéglátóipari egység és ha 100-200-an összedobjátok nem is akkora trouvaille (ejtsd: truváj). Vagy némi lovetta csúsztat egy ismerős ingatlanosnak és egy estére tuti minden hely Európa kiadó. Kiválogattunk egy párat, szigorúan csak a legvagányabbakat, hátha megjön a kedv. Ez idén az utolsó válogatás, januártól jön a megszokott gecco fíling, csak győzzétek kivárni.

Military

Üvöltsön a rokk, folyjon a VBK, hajnali 2 körül pedig érdemes felkérni a jóképű hipszterkattencsot aki a sarokban álldogál. Ha ilyen szilveszterre vágysz, tiéd lehet a Kantin 14 millióért

vagy próbálkozhattok Oroszlányban ezzel a kocsma szless bár szless tinilányszoba kombóval. Igaz, hogy ez már 55 milla, de itt utána lakni is lehet, tök jó. Tök jó, nem?

Punks not dead

Elképesztően praktikus, mert bárhová lehet hányni, ömölhet ki a minden, a cigicsikket csak eltapossuk a földön, minden pálya, semmi sem nem pálya. Ahogy ingatlanék fogalmazni szoktak, ez a hely csak arra vár, hogy valaki a saját ízlésére formálja. Január 1-jén meg le lehet forgatni a Saw legújabb epizódját, arra is tökéletes.

Minden, ami szék és semmi, ami nem

Ennyi, engem megvettek ezzel a hellyel, mert itt mindenki elfér, aki számít, meg azok is, akiket csak úgy valakinek a valakijének a valakije elhozott. Én azt gondolnám, hogy a teraszon lévő asztalokat meg székeket még be kellene tenni a belső terembe és akkor kint lehet táncolni, bent meg abszolút semmit sem lehet csinálni, így kint lehetnének azok, akik akarnak valamit csinálni, bent meg azok, akik semmit sem szeretnének csinálni, mert ilyen is van, n'est-ce pas?

Egyre feljebb

Figyelem, minőségi váltás következik: szeparálható boxok és hamutálak az asztalon. Vagy nagyon régóta árulják ezt a vendéglátóipari egységet vagy ez az egyetlen hely jelenleg Magyarországon, amire nem vonatkoznak a hatályos antismoker jogszabályok. Bárhogyan is, itt minden adott egy frankó kis újévi fogadalomhoz, főleg ha behúzzuk a függönyt, mert akkor soha senki nem tudja meg, csak az a kis vörös hooker, akinek a fülébe sustorogtuk, őt meg úgy sem látjuk többek, úgyhogy meg se kell tartani.

President Card Club

Ha igazán stílusosan szeretnél az újévbe lépni, akkor éjfél előtt pár másodperccel, még kérj egy lapot a 19-re (persze nyersz), aztán kérj egy vodka martinit shaken, not stirred, aztán pattanj be a Suzuki Swiftedbe és lépj le a nyereménnyel. Egy úr nem marad hajnalig.

A dream come true

"Mit ivott a Feri? Mit ivott a Feri? Két fél unikumot ivott a Feri. De mit ivott a Laci? Mit ivott a Laci? Hat deci Vilmost megivott a Laci. Mi az, amitől így dülöngél a Sanyi? Melyik Sanyi? Melyik Sanyi? Nem a Kopasz, nem a Gál, hanem a Békési Sanyi, Nem tudom, mitől dülöngél itt a Sanyi."

Metro

És végül itt egy hely, ami annyira fájdalmasan béna, hogy szerintem kifejezetten jót tenne neki, ha valaki összekecsapvirslimustározná vagy ordenáré módon összehányná, mert azt hiszem abban megegyezhetünk, hogy ez így nem maradhat. Ha mégsem veszitek ki szilveszterre, én megveszem, és rendszerellenes képzőművészeknek alakítom ki belőle a 101-es szobát.

Mindenkinek Tartalmas Szilveszter Estét És Sikeres Boldogságban Gazdag BÚÉK-ot Kívánunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.