Kocsis Máténak jutott a hálátlan feladat, hogy még szombaton is a RezsiCsökkentés™-ről beszéljen

politika
2014 január 04., 11:15
comments 27

A Fidesz kommunikációs igazgatója szombati sajtótájékoztatón foglalta össze mindazt, amit a párt szerint érdemes elmondani Orbán Viktor e héten kiküldött, kissé kommunista-ízű levele után.

A tervek szerint országszerte 119 fórumot fog szervezni a Fidesz és a KDNP több mint harminc politikusa, a rendezvényekre pedig azokat várják, akik ki kikívánnak állni az eddig elért eredményekért.

A napokban folytatódik a levelek postázása, Kocsis szerint ezt azoknak küldik ki, akik korábban aláírásukkal támogatták a RezsiCsökkentés megvalósítását. Arról nem esett szó, hogy vidéken gyakran egy csekket is küldenek Orbán levele mellé, amivel a nehéz anyagi helyzetben lévő kormánypártokat lehet megsegíteni.

A rezsifórumokon további kiállásra kérik majd a támogatóikat, és arra, hogy aktivistaként vegyenek részt a Fidesz és a KDNP országgyűlési kampányában.

Kocsis elmondta, hogy csak az elmúlt két napban telefonon négyezren jelezték, hogy aktivistaként kívánják segíteni a kormánypártok munkáját. Ezért, a reményeik szerint százezer ember támogatja majd a kormánypártok választási kampányát.

Erre szerinte azért is szükség van, mert  a baloldali politikusok nyilatkozataiból az derül ki, hogy a baloldal a RezsiCsökkentés eredményeinek eltörlésére készül. Persze a Fidesz meg inkább a Harmadik RezsiCsökkentés -re, ezért a  a közműszolgáltatók, a baloldal és külföldi támogatóik újra nyomás alá kívánják helyezni a kormányt és a kormánypártokat.

Kocsis szerint ezért szerveződnek, és ezért hozzák létre azt a csapatot is, aminek az elnevezését a Magyar Olimpiai Bizottságtól készülnek épp lenyúlni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.