Jenna Jameson a melleivel magán-hackerhadsereget toborzott a 4chanen

internetek
2014 január 06., 17:23
comments 41

Az anonim trolljairól ismert 4chan fórum legkeményebb topikján, a /b/-en megjelent a kilencvenes évek leghíresebb pornósa, Jenna Jameson. (A felnőttfilm-színésznő 2008-ban vonult vissza a pornóiparból, akkor azt ígérte: „Soha többé nem teszem szét a lábam ebben az iparban! Soha!” Nemrég viszont webcammodelként kezdte újra, mivel súlyos anyagi gondjai vannak, még Hollywood Hills-i lakását is lefoglalták tartozásai miatt.)

photo_camera Fotó: 4chan.org

Arról írt a 4chanre, hogy a volt asszisztenséről kiderítette, hogy egy szélhámos, ezért kirúgta. Csakhogy a férfinak megvoltak a jelszavai, és állítólag törölte is Jamesont a Twitterről, meg eltávolította a közös képeiket az Instagramról.

Jameson arra kérte a trollokat, hogy derítsék ki, mi a férfi igazi neve, aki „baszakszik a digitális életével”.

Sokan persze kételkedtek abban, hogy tényleg ő az, a 4chanen gyakran próbálnak mindenki átverni hasonmások vagy ügyes photoshopolók. Ő viszont az ott bevett „Tits or GTFO!” („Csöcsöt, vagy húzz a picsába!”) jelmondattal fogta meg a 4chan trolljait: azt írta, ne kérjék tőle, hogy a mellével bizonyítsa, hogy ő az. Hiába, rengetegen írták, hogy tits or GTFO, úgyhogy megmutatta a szebb napokat is látott testét.

jenna jameson 02

Azt is kérték tőle, hogy tegye a cipőjét a fejére (ez ilyen 4chanes divat), és ennek is megpróbált eleget tenni.

Ezzel végleg meggyőzte a hackereket, akik 1 órán belül kiderítették a csaló férfi címét, jogosítványszámát, társadalombiztosítási számát és a férfi személyes hitelminősítését (a credit score-ját).

Jenna Jameson ezt egy utolsó szexinek szánt képpel hálálta meg a katonáinak.

jenna jameson 03

(Gawker)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.