100 millióra perli a Nike-t egy strici, miután szétrúgta egy kliense arcát

Tbg
bulvár
2014 január 12., 15:45
comments 11

219520-pimp

100 éves börtönbüntetésre ítéltek egy 26 éves amerikai stricit, Sirgiorgiro Clardyt, amiért súlyosan bántalmazta egyik kliensét, aki fizetés nélkül akart távozni az egyik, neki dolgozó lánytól.

Clardy egy Air Jordan cipőben volt, amikor szétrúgta a vendég arcát, majd súlyosan bátnalmazta a 18 éves prostituáltat 2012 júniusában. A férfinak plasztikai műtéteken kellett átesnie, hogy rendbe tudják hozni. Clardyt száz évre ítélték Portlandben, Oregon államban.

Clardy azonban most azzal állt elő, hogy a Nike a hibás, amiért nem írták rá a cipőjére, ha arcon rúg vele valakit, és az arcán ugrál, akkor az súlyos sérüléseket okozhat az illetőnek.

Keresetét a börtönből kézzel írta, pár napon belül indulhat a per a Nike ellen. (News.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.